Draag jezelf in LiefdeWie weet beter dan jijzelf wat je nodig hebt? Wie begrijpt jouw gevoelens beter dan jij? Jij ziet het. Voelt het. Ervaart het. Alleen jij kan jezelf dragen. Jezelf echt zien. Wijs het niet af. Wees de ouder voor jezelf. De ouder die je wellicht hebt gemist in een bepaalde situatie, in gevoel en behoefte. Ondersteun jezelf en zie dat je zoekt in de buitenwereld. Stop eens met zoeken en laat maar gebeuren.. Draag jezelf in Liefde.  


95 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Verandering

Ik maak gebruik van de onderstaande therapievormen.(De cijfertjes zijn bestemd voor de verzekeraars) 

Wil je meer info? Kijk dan op de volgende pagina's 

Psychotherapie 24500

Psychotherapie is een therapievorm voor volwassenen en kinderen die maken hebben met psychische of psychosomatische aandoeningen, problemen en stoornissen, zoals angsten, depressies en verslavingsproblemen. Ook bij stress of een burn-out kan psychotherapie zijn vruchten afwerpen. Het doel van de therapie is om de psychische problemen en klachten (sterk) te verminderen of verdraaglijker te maken.

Lichaamsgerichte psychotherapie 24513
Lichaamsgerichte psychotherapie is een overkoepelend begrip voor verschillende behandelingsvormen die als uitgangspunt hebben dat het menselijk lichaam, gedachten, emoties en gevoelens samenhangen en dat er door deze samenhang wegen bestaan om het welbevinden van de mens te verbeteren. 
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Pinterest

Sonja Elferink

Helderseweg 3b

1815 AB Alkmaar

06-460 438 33