top of page

Uit m’n comfortzone..In het voorjaar van 2023 besloot ik om te stoppen met individuele sessies. Er was een wachtlijst van een paar maanden en die druk voelde te groot. En ik kon natuurlijk geen burn-out riskeren terwijl ik mensen help met een burn-out hahaha. Het kwam er op neer dat er geen ruimte meer was voor Sonja. En daarbij was er een verlangen ontstaan om met grotere groepen te werken. Dat was leuk bedacht én ik vond het doodeng. Dus wat doe ik dan? Opstellen! Met mezelf en kussentjes op de grond, met vriendinnen en collega's, bij Stephan Hausner (internationale topopsteller)

En iedere keer kon ik meer afscheid nemen van het oude zodat het nieuwe zich kon openbaren. En dat doet 't. Alleen tot nu toe deed ik er niets mee. Ik deed gewoon ordinair aan uitstelgedrag, alsof ik in een gat zat. En dat is natuurlijk ook oké! En in het aannemen van wat er was kwam er beweging. En die beweging leidde in februari naar Mabel van den Dungen. Zij heeft me geholpen met m'n nieuwe carnivoor/vasten eetpatroon (voelt zo verbazingwekkend goed!) gekoppeld aan 4 zielendoelen met behulp van astrologie. Hup, uit m'n comfortzone. Mét liefde voor mezelf. (Dankjewel lieve Mabel)

En vandaag, eind maart had ik een afspraak met Rianne van Kies vanuit je kracht. Met human design expert Rianne kon ik de vertaalslag maken van werk naar marketing waarbij ze rekening houdt met m'n open human design als 3/5 reflector. Wat werkt voor mij en wat niet. Heel handig en praktisch. Ik hou ervan! (Dankjewel lieve Rianne)

De boodschap is eigenlijk: deel je eigen processen, spreek over je eigen onzekerheden. Schrijf over hoe spannend het is om te groeien met je bedrijf. Dus bij deze... (Stel je voor, je bedrijf gaat groot worden..)

En, is dit allemaal nieuw? Welnee, zeker niet. Het is wel weer een nieuw proces, net weer een ander deel in mij. Een deel waar nu volledig het licht op mag schijnen. Mezelf uitspreken voor een groter publiek. Door te schrijven op plekken die goed voor me voelen én waar mensen zijn. Anders gebeurt er weinig hahaha.

Ik ben begonnen!

103 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Voelen

Projectie

Bemoeial

Comments


bottom of page