OordelenNiet oordelen, het wordt zo vaak gezegd.. zeker in ‘spirituele kringen’. En zeggen dat we niet moeten oordelen ís al een oordeel. Het lijkt mij handiger om het oordeel gewoon op te laten komen in plaats van het weer weg te duwen. Het is er toch al. En het waarnemen. Goh, een oordeel.. hoe voelt dat? Waarschijnlijk word je er onrustig van. Dat is al een teken dat er ergens iets niet klopt. Dus kun je je oordeel eens onder de loep nemen. Klopt het oordeel wel als je er zo onrustig van word? Kun je zeker weten dat het waar is? En al die redenen die je bedenkt om het waar te laten zijn? Want ja, om te merken dat het eigenlijk niet klopt wat je vindt is natuurlijk niet leuk. Maar hoe rustig zou je je voelen als je het oordeel niet zou geloven? Dat het niet uitmaakt wat je vindt. Dat het niet eens belangrijk is wat je vindt. Hoeveel vrede zou dat opleveren? En kijk dan eens wat het oordeel over joú zegt. Ben je het zelf niet? Kijk eens goed! Dan bestaat de kans dat er inzicht in jezelf ontstaat. Het oordeel ineens joú loslaat... Dat is pas echt zorgen voor jezelf. Sonja 


84 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Verandering

Dankbaarheid

Ik maak gebruik van de onderstaande therapievormen.(De cijfertjes zijn bestemd voor de verzekeraars) 

Wil je meer info? Kijk dan op de volgende pagina's 

Psychotherapie 24500

Psychotherapie is een therapievorm voor volwassenen en kinderen die maken hebben met psychische of psychosomatische aandoeningen, problemen en stoornissen, zoals angsten, depressies en verslavingsproblemen. Ook bij stress of een burn-out kan psychotherapie zijn vruchten afwerpen. Het doel van de therapie is om de psychische problemen en klachten (sterk) te verminderen of verdraaglijker te maken.

Lichaamsgerichte psychotherapie 24513
Lichaamsgerichte psychotherapie is een overkoepelend begrip voor verschillende behandelingsvormen die als uitgangspunt hebben dat het menselijk lichaam, gedachten, emoties en gevoelens samenhangen en dat er door deze samenhang wegen bestaan om het welbevinden van de mens te verbeteren. 
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Pinterest

Sonja Elferink

Helderseweg 3b

1815 AB Alkmaar

06-460 438 33