ToevalWat een toeval hoor ik vaak om me heen. Waarop ik dan steevast antwoord: Toeval bestaat niet!

Nou, dat is een onderzoekje waard. Want is dat wel zo? Toeval bestaat niet.. Als ik het eens beter ga bekijken zie ik dat het Leven alleen maar uit toeval bestaat. Het Leven VALT me TOE. En daar kan ik geen controle op uitoefenen. Want elk moment, elk nu, valt het me toe. En als het me niet aanstaat wat me toevalt denk ik het te kunnen manipuleren, veranderen, afwijzen, verbergen, verklaren, veroordelen en ga zo maar door. En dat terwijl het me al toegevallen is! Dus is er alleen maar een reactie achteraf. En ik maar denken dat Ik het zo goed voor elkaar heb als me iets toevalt wat ik wèl leuk vind hahaha! Ik kan helemaal niets doen om het Leven te sturen, te veranderen en te controleren. Er is ook helemaal geen ik. Het is niet mijn zaak. Het is zoals het is, en als het anders had moeten zijn was het wel anders geweest.

#toeval #leven #nu #zelfontwikkeling

83 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Verandering

Ik maak gebruik van de onderstaande therapievormen.(De cijfertjes zijn bestemd voor de verzekeraars) 

Wil je meer info? Kijk dan op de volgende pagina's 

Psychotherapie 24500

Psychotherapie is een therapievorm voor volwassenen en kinderen die maken hebben met psychische of psychosomatische aandoeningen, problemen en stoornissen, zoals angsten, depressies en verslavingsproblemen. Ook bij stress of een burn-out kan psychotherapie zijn vruchten afwerpen. Het doel van de therapie is om de psychische problemen en klachten (sterk) te verminderen of verdraaglijker te maken.

Lichaamsgerichte psychotherapie 24513
Lichaamsgerichte psychotherapie is een overkoepelend begrip voor verschillende behandelingsvormen die als uitgangspunt hebben dat het menselijk lichaam, gedachten, emoties en gevoelens samenhangen en dat er door deze samenhang wegen bestaan om het welbevinden van de mens te verbeteren. 
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Pinterest

Sonja Elferink

Helderseweg 3b

1815 AB Alkmaar

06-460 438 33