You are the love of your life

-Byron Katie-

De trailer Alles over niets

Een schattige kiwi wandelt onbezonnen door je beeld, tot hij een goudklompje ontdekt. Dit animatiefilmpje drukt je op een heel simpele manier met de neus op de feiten: zo verschrikkelijk is een verslaving.

Plannen maken is zinloos

Alles over Niets (de hele film)

We zijn niet de labels die we op elkaar plakken. Dat is alleen maar aangeleerd en projectie. Kijk maar waar je allemaal plaatjes op plakt... 
Wat je vindt mag je houden. Dat is van jou 

Ik maak gebruik van de onderstaande therapievormen.(De cijfertjes zijn bestemd voor de verzekeraars) 

Wil je meer info? Kijk dan op de volgende pagina's 

Psychotherapie 24500

Psychotherapie is een therapievorm voor volwassenen en kinderen die maken hebben met psychische of psychosomatische aandoeningen, problemen en stoornissen, zoals angsten, depressies en verslavingsproblemen. Ook bij stress of een burn-out kan psychotherapie zijn vruchten afwerpen. Het doel van de therapie is om de psychische problemen en klachten (sterk) te verminderen of verdraaglijker te maken.

Lichaamsgerichte psychotherapie 24513
Lichaamsgerichte psychotherapie is een overkoepelend begrip voor verschillende behandelingsvormen die als uitgangspunt hebben dat het menselijk lichaam, gedachten, emoties en gevoelens samenhangen en dat er door deze samenhang wegen bestaan om het welbevinden van de mens te verbeteren. 
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Pinterest

Sonja Elferink

Helderseweg 3b

1815 AB Alkmaar

06-460 438 33