Coaching en alternatieve/complementaire geneeswijze
en psychosociale therapie

Wanneer je tegen zaken in je leven aanloopt en behoefte hebt aan ander perspectief en je rugzak met beperkende overtuigingen en onverwerkte zaken wilt legen, inzicht wilt krijgen in burn-out en andere stress gerelateerde klachten ben je van harte welkom.

 

Dan kijken we samen naar je thema`s, op het gebied van persoonlijke ont-wikkeling, werk, relatie, gezin, kinderen, geld, spiritualiteit of wat zich maar aandient en stress oplevert.

 

Een stappenplan voor meer geluk kan ik je niet geven. Wel kan ik je helpen de deur te openen naar het geluk dat altijd al in jou aanwezig is. Ik ontmoet je graag op de pek van openheid, voorbij goed en fout, oordelen en meningen.

I did not come to my fundamental understanding of the universe through my rational mind-Albert Einstein-

Wanneer je tegen zaken in je leven aanloopt en behoefte hebt aan ander perspectief en je rugzak met beperkende overtuigingen en onverwerkte zaken wilt legen, inzicht wilt krijgen in burn-out en andere stress gerelateerde klachten ben je van harte welkom.
 
Dan kijken we samen naar je thema`s, op het gebied van
persoonlijke ont-wikkeling, werk, relatie, gezin, kinderen, geld, spiritualiteit of wat zich maar aandient en stress oplevert.
 
Een stappenplan voor meer geluk kan ik je niet geven. Wel kan ik je helpen de deur te openen naar het geluk dat altijd al in jou aanwezig is. Ik ontmoet je graag op de pek van openheid, voorbij goed en fout, oordelen en meningen.

Sonja Elferink Spirituee Coach Alkmaar

Psychotherapie 24500

Psychotherapie is een therapievorm voor volwassenen en kinderen die maken hebben met psychische of psychosomatische aandoeningen, problemen en stoornissen, zoals angsten, depressies en verslavingsproblemen.

Ook bij stress of een burn-out kan psychotherapie zijn vruchten afwerpen. Het doel van de therapie is om de psychische problemen en klachten (sterk) te verminderen of verdraaglijker te maken.

Lichaamsgerichte psychotherapie 24513

Lichaamsgerichte psychotherapie is een overkoepelend begrip voor verschillende behandelingsvormen die als uitgangspunt hebben dat het menselijk lichaam, gedachten, emoties en gevoelens samenhangen en dat er door deze samenhang wegen bestaan om het welbevinden van de mens te verbeteren. 

People can change

They just don't because it's easier not to.

We're always waiting for our lives to begin,

like figuring we'll be someone else some day.

But what are we waiting for?

All we have is now.

Don't run from this