Medium

Wat is een medium?

 

Een medium is in staat contact te leggen met overleden dierbaren in de geestenwereld. Als we komen te overlijden blijft ons fysieke lichaam achter, maar de ziel, de essentie van wie we zijn leeft voort in een andere dimensie.

 

Een medium kan op verschillende manieren informatie binnen krijgen. Sommigen kunnen de overledene zien, anderen voelen de emoties van de persoon, maar er zijn ook mediums die bijvoorbeeld de geur ruiken van de overledene.

Meestal is het een combinatie.  Geen enkel medium is hetzelfde, de aanleg, persoonlijke ontwikkeling en ervaring bepalen in welke mate iemand zich ontwikkelt tot medium.

 

Ik ben opgeleid door o.a. Anneke Klaassens. Het mediumschap is geïntegreerd in de spirituele coaching en ook kan ik tijdens een prive consult contact maken met overleden dierbaren, een reading geven of de Tarotkaarten leggen.

Ik maak gebruik van de onderstaande therapievormen.(De cijfertjes zijn bestemd voor de verzekeraars) 

Wil je meer info? Kijk dan op de volgende pagina's 

Psychotherapie 24500

Psychotherapie is een therapievorm voor volwassenen en kinderen die maken hebben met psychische of psychosomatische aandoeningen, problemen en stoornissen, zoals angsten, depressies en verslavingsproblemen. Ook bij stress of een burn-out kan psychotherapie zijn vruchten afwerpen. Het doel van de therapie is om de psychische problemen en klachten (sterk) te verminderen of verdraaglijker te maken.

Lichaamsgerichte psychotherapie 24513
Lichaamsgerichte psychotherapie is een overkoepelend begrip voor verschillende behandelingsvormen die als uitgangspunt hebben dat het menselijk lichaam, gedachten, emoties en gevoelens samenhangen en dat er door deze samenhang wegen bestaan om het welbevinden van de mens te verbeteren. 
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Pinterest

Sonja Elferink

Helderseweg 3b

1815 AB Alkmaar

06-460 438 33