Informatie avonden

Training systemisch werk en familieopstellingen

28 mei, 24 juni en 3 september

van 19.30 uur tot 21.30 uur

Tijdens deze avonden maak je kennis met mij, Sonja Elferink, krijg je alle informatie over de inhoud en vertel ik wat je kunt verwachten van deze training. De manual ligt ter inzage. 

Hieronder kun je het formulier invullen om je op te geven. Er zijn verder geen kosten aan verbonden en de koffie/thee staat klaar. Dankjewel en tot dan! 

Ik maak gebruik van de onderstaande therapievormen.(De cijfertjes zijn bestemd voor de verzekeraars) 

Wil je meer info? Kijk dan op de volgende pagina's 

Psychotherapie 24500

Psychotherapie is een therapievorm voor volwassenen en kinderen die maken hebben met psychische of psychosomatische aandoeningen, problemen en stoornissen, zoals angsten, depressies en verslavingsproblemen. Ook bij stress of een burn-out kan psychotherapie zijn vruchten afwerpen. Het doel van de therapie is om de psychische problemen en klachten (sterk) te verminderen of verdraaglijker te maken.

Lichaamsgerichte psychotherapie 24513
Lichaamsgerichte psychotherapie is een overkoepelend begrip voor verschillende behandelingsvormen die als uitgangspunt hebben dat het menselijk lichaam, gedachten, emoties en gevoelens samenhangen en dat er door deze samenhang wegen bestaan om het welbevinden van de mens te verbeteren. 
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Pinterest

Sonja Elferink

Helderseweg 3b

1815 AB Alkmaar

06-460 438 33