top of page

Relatie therapie

 

Zit je relatie in een crisis? Denk je regelmatig aan uit elkaar gaan of een scheiding? Is je relatie saai en voorspelbaar? Heb je behoefte aan intimiteit en verbondenheid? Met relatie therapie help ik jullie weer dichter bij elkaar te komen en inzichten te krijgen in jezelf en de ander. Je bent altijd welkom voor een kennismakingsgesprek.

 

We denken vaak dat we iets of iets van iemand nodig hebben om ons goed te voelen. Dan gaan we op zoek naar de liefde van de ander en dat zorgt er juist voor dat de relatie in een crisis raakt of dat de relatie saai en voorspelbaar is. We projecteren onze diepste verlangens op een partner of een toekomstige partner in plaats van zelf te leren verantwoordelijk te zijn voor wat we verlangen. En omdat we zijn vergeten wie we in werkelijkheid zijn en dat we onze oorspronkelijke angsten en verlangens sinds onze prille jeugd onbewust met ons meedragen, verwachten we dat de ander onze behoeften gaat vervullen. 

En niemand, je huidige partner niet en ook een droompartner uit de toekomst niet kan jou het geluk geven en je verlangens bevredigen. En wanneer we niet krijgen wat we nodig hebben projecteren we dat op anderen en beginnen we ook onszelf af te wijzen.

 

Romantische zonsondergang

Om uit deze vicieuze cirkel te komen is het nodig dat je bewust wordt van je eigen behoeften en hoe je die kunt vervullen voor jezelf. 

Waar het werkelijk over gaat is de relatie met jezelf die je gespiegeld ziet in de relaties met anderen. Door middel van opstellingen, oefeningen en vooral ervaren leer je om werkelijk bij jezelf te blijven in een relatie waarin autonomie, spirituele ontplooiing en liefde zonder voorwaarden de sleutels tot werkelijk geluk zijn. 

pijl spiritueel coach_edited.png

Inspirerend filmpje van 

Jan Geurtz - Bevrijd door liefde:

over jezelf tegenkomen (3 min.)

Wegens het overweldigende aantal aanvragen, kan ik op dit moment helaas geen nieuwe clienten/afspraken aannemen voor individuele sessies.

 

Er zijn wel iedere maand opstellingdagen waar je ook, middels je eigen opstelling, een probleem/thema kunt inbrengen.

In mei is de volgende Stlteretraite op Texel, en de opleiding Systemisch werk en familieopstelingen start weer in september.

Van harte welkom! Liefs Sonja 

bottom of page