top of page

Medium Anneke Klaassens en ik organiseren  diverse workshops met verschillende thema's. Anneke en ik hebben allebei een passie om vanuit ons hart te leven en dat te delen met jou, zodat je weer terug in je kracht kunt komen.

Puur leven vanuit je hart-Anneke Klaassens-Sonja Elferink

Eéndaagse workshop PUUR

Leef vanuit de kracht van je hart

 

 

Leven vanuit je hart, klinkt makkelijker dan het is. Vaak luisteren we naar onze gedachten in plaats van ons gevoel, de kracht van ons hart. Als je leert vertrouwen op je intuïtie en leert om goed contact te maken met jouw hart, daar waar jouw kracht ligt, sta je sterker in het leven.


Tijdens deze workshop ga je kijken waar jouw kracht ligt, en wat je valkuilen zijn. Wat houdt je tegen om je leven ten volle te leven of om je dromen na te jagen? Je krijgt meer inzichten, zelfkennis en zelfvertrouwen zodat je je leven zinvoller en bevredigender kunt maken. Wil je meer houvast op emoties en rust, en wil je jezelf beter leren kennen, accepteren en waarderen, dan is deze workshop voor jou! 


Met behulp van verschillende oefeningen, opstellingen en visualisaties, krijg je inzicht in jezelf, inzicht in je patronen en (onbewuste) gedachten en gevoelens. Daardoor ben je veel beter in staat je talenten en kwaliteiten te ontdekken én te benutten. En kun je meer leren te vertrouwen op je intuïtie.

 

Deze workshop is geschikt voor iedereen maar zeker ook voor mediums en mediums in opleiding. Het is belangrijk om je eigen valkuilen te kennen, je bewust te zijn van jouw kracht en te kijken naar wat je tegen houdt in je ontwikkeling.

We werken met een kleine groep mensen zodat er veel persoonlijke aandacht voor je is! 
Doe je mee? Meld je dan snel aan!

 

Het weekend wordt afgesloten met een persoonlijk advies van Anneke en Sonja.

 

Datum: 8 februari 2020

Tijd: 10.00 uur tot 17.00 uur

Trainers: Anneke Klaassens en Sonja Elferink
Vergoeding: € 100,00 (inclusief koffie, thee en wat lekkers)
Locatie: Atalanta 145 in Zeewolde

 

 

 

Wil je in de buurt overnachten neem dan contact op met Anneke,  info@anneklaassens.nl

Anneke Klaassens

Anneke Klaassens

Wie is Anneke?

Ik heb altijd veel interesse gehad in spiritualiteit en in het bijzonder in mediums. Ik ben altijd gevoelig geweest en een aantal jaren geleden zag ik opeens mijn overleden oma naast m'n bed staan. Het was een geweldige ervaring die me niet losliet. Daarom besloot ik een aantal jaren geleden een cursus intuïtieve ontwikkeling te gaan volgen. 

Begin 2007 bracht ik mijn eerste bezoek aan het

Arthur Findlay College in Engeland. Op deze mooie

(spirituele) plek worden wekelijks cursussen gegeven door bekende internationale mediums zoals 

Mavis Pittilla, Paul Jacobs, Tony Stockwell en Janet Parker. 

 

Tijdens die eerste week viel alles 

op z'n plaats en wist ik het zeker; ik wilde me verder ontwikkelen als medium! Na jarenlang een eigen bedrijf gerund te hebben werd het tijd voor een nieuwe

richting in mijn leven; ik heb mijn zaak verkocht en ben me met veel motivatie en enthousiasme gaan verdiepen in het spiritualisme en in mediumschap.

PUUR Leven in vrijheid

 

Stel dat je volledig vrij kunt zijn, vrij van overtuigingen die je belemmeren, vrij van het verleden, vrij van angst en wil jij alles doen waar je blij van wordt? Wil jij Puur en alleen doen waar je zin in hebt, ga dan met ons mee naar Texel van 1 t/m 3 september 2017.

Vaak luisteren we naar onze gedachten in plaats van ons gevoel, de kracht van ons hart. Als je leert vertrouwen op je intuïtie en leert om goed contact te maken met jouw hart, daar waar jouw kracht ligt, ontstaat er vrijheid. 

Tijdens deze 3 daagse workshop op Texel kijken we naar wat jou tegenhoudt om volledig in vrijheid te leven en je dromen na te jagen. Je krijgt meer inzichten, zelfkennis en zelfvertrouwen, zodat je je leven zinvoller en bevredigender kunt maken. Wil je meer houvast op emoties en rust, en wil je jezelf beter leren kennen, accepteren en waarderen, en in vrijheid leven, dan is deze workshop voor jou! 

Met behulp van verschillende oefeningen, opstellingen en visualisaties, krijg je inzicht in jezelf, inzicht in je patronen en (onbewuste) gedachten en gevoelens. Daardoor ben je veel beter in staat je talenten en kwaliteiten te ontdekken én te benutten. En kun je meer leren te vertrouwen op je intuïtie. Door te werken met de wet van de aantrekkingskracht en te leren vertrouwen in wat het leven je geeft, creëer je vrijheid in je leven!

Texel is een heerlijk eiland en we zullen daarom ook gebruik maken van enkele mooie plekjes op het eiland.We overnachten in Herberg de Zeven Provinciën in Oudeschild, hier zullen we door gastvrouw Esther in de watten gelegd worden. Vanaf 17.00 uur kun je inchecken en vanaf 18.00 uur staat er lekker soep met broodjes klaar. ‘s Ochtends heeft ze vanaf 08.30 een heerlijk ontbijtje voor ons gemaakt en ook aan de lunch is gedacht. De zaterdagavond krijgen we een fijn diner, oftewel tijdens dit weekend wordt ook voor de innerlijke mens goed gezorgd.

We hebben de beschikking over vier tweepersoonskamers met eigen sanitair en vier eenpersoonskamers met gedeeld sanitair. Mocht je voorkeur hebben om een kamer te delen of een eenpersoonskamer te hebben, dan kun je dit aangeven bij je aanmelding, we garanderen niets, maar we doen ons best. We sluiten het weekend af op zondag om 17.00 uur.

Dit weekend is geschikt voor iedereen die wil leven in vrijheid!

We werken met een kleine groep mensen zodat er veel persoonlijke aandacht voor je is! 

Kosten voor dit mooie all-in weekend zijn € 375,00. Op dit moment is er geen weekend gepland.
Doe je mee? Meld je dan snel aan via www.healingtexel.nl

Puur! ❤
bottom of page