Intuïtieve ontwikkeling met Anneke

Iedereen beschikt over intuïtie maar vaak zijn we ons daar nauwelijks van bewust. Zoals we bijvoorbeeld opeens aan iemand moeten denken en dan belt die persoon je op, of je komt elkaar tegen.

 

Het gebruiken van je intuïtie in je dagelijks leven is een van de nuttigste dingen die je voor jezelf kunt doen. Veel mensen voelen of ervaren de emoties van anderen en weten niet wat ze daar mee moeten doen, met als resultaat vermoeidheid of het ontlopen van drukte.

Tijdens deze tweedaagse workshop gaan we leren hoe we onze intuïtie optimaal kunnen gebruiken. Een leuke laagdrempelige manier om te leren luisteren naar je hart en dit doen we door allerlei praktische oefeningen. We gaan o.a. werken met meditatie, kleuren, het waarnemen van aura’s en je word je bewust van je eigen energie en de invloed van anderen op jouw energie.

 

Na deze workshop zul je je meer bewust zijn van je eigen "innerlijke weten", je blijft makkelijker in je eigen kracht en je weet dat je op je Intuïtie kunt vertrouwen. 

  
Tijdens deze ééndaagse workshop gaan we leren hoe we onze intuïtie optimaal kunnen gebruiken.

Locatie:       Helderseweg 3b, 1815 AB Alkmaar

Datum:        23 februari 2020

Tijd:            10.00 uur tot ca. 16.00 uur

Vergoeding:  € 110,00 inclusief koffie/thee en uitgebreide lunch,

                     per dag. Bij groepsbijeenkomsten is er geen vergoeding mogelijk vanuit                          de ziektekostenverzekering. 

Aanmelden: via contactformulier 

                    telefonisch op 06-46043833 of 072-5745191 

                    sonja@spiritueelcoach.nl

Anneke Klaassens

Wie is Anneke?

Ik heb altijd veel interesse gehad in spiritualiteit en in het bijzonder in mediums. Ik ben altijd gevoelig geweest en een aantal jaren geleden zag ik opeens mijn overleden oma naast m'n bed staan. Het was een geweldige ervaring die me niet losliet. Daarom besloot ik een aantal jaren geleden een cursus intuïtieve ontwikkeling te gaan volgen. 

Begin 2007 bracht ik mijn eerste bezoek aan het

Arthur Findlay College in Engeland. Op deze mooie (spirituele) plek worden wekelijks cursussen gegeven door bekende internationale mediums zoals 

Mavis Pittilla, Paul Jacobs, Tony Stockwell en Janet Parker. 

 

Tijdens die eerste week viel alles 

op z'n plaats en wist ik het zeker; ik wilde me verder ontwikkelen als medium! Na jarenlang een eigen bedrijf gerund te hebben werd het tijd voor een nieuwe

richting in mijn leven; ik heb mijn zaak verkocht en ben me met veel motivatie en enthousiasme gaan verdiepen in het spiritualisme en in mediumschap.

Ik maak gebruik van de onderstaande therapievormen.(De cijfertjes zijn bestemd voor de verzekeraars) 

Wil je meer info? Kijk dan op de volgende pagina's 

Psychotherapie 24500

Psychotherapie is een therapievorm voor volwassenen en kinderen die maken hebben met psychische of psychosomatische aandoeningen, problemen en stoornissen, zoals angsten, depressies en verslavingsproblemen. Ook bij stress of een burn-out kan psychotherapie zijn vruchten afwerpen. Het doel van de therapie is om de psychische problemen en klachten (sterk) te verminderen of verdraaglijker te maken.

Lichaamsgerichte psychotherapie 24513
Lichaamsgerichte psychotherapie is een overkoepelend begrip voor verschillende behandelingsvormen die als uitgangspunt hebben dat het menselijk lichaam, gedachten, emoties en gevoelens samenhangen en dat er door deze samenhang wegen bestaan om het welbevinden van de mens te verbeteren. 
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Pinterest

Sonja Elferink

Helderseweg 3b

1815 AB Alkmaar

06-460 438 33