Gewoon Zijn

Ontmoetingen op zondag middag

De interactieve bijeenkomsten gaan over spirituele en emotionele volwassenheid, innerlijk werk, bewustzijn, liefde en binnen het kader van stilte kan overigens iedere vraag opkomen en beantwoord worden .

Het gaat er niet om jezelf te verbeteren of te veranderen maar om te kunnen zijn wie je bent. Om dát te kunnen ervaren in plaats van het te snappen. Eigenlijk gaat het over het doorprikken van je illusies. 

Hoe mooi is het om dat met een groep gelijkgestemden te ervaren. Vaak herken je jezelf in de processen van een ander en als er licht op je processen valt heeft het de neiging om op te lossen waardoor er weer ruimte voor iets nieuws kan ontstaan. 

Kijk naar hoe jij de wereld ziet want dat is hoe het gaat worden. 

Je bent van harte welkom!

Locatie:       Helderseweg 3b, 1815 AB Alkmaar

Data:          2 februari, 8 maart

Tijd:            14.00 uur tot 17.00 uur

Vergoeding:  € 20,- per bijeenkomst inclusief koffie/thee in de pauze

Aanmelden: via contactformulier 

                    telefonisch op 06-46043833 of 072-5745191 

                    sonja@spiritueelcoach.nl

Ik maak gebruik van de onderstaande therapievormen.(De cijfertjes zijn bestemd voor de verzekeraars) 

Wil je meer info? Kijk dan op de volgende pagina's 

Psychotherapie 24500

Psychotherapie is een therapievorm voor volwassenen en kinderen die maken hebben met psychische of psychosomatische aandoeningen, problemen en stoornissen, zoals angsten, depressies en verslavingsproblemen. Ook bij stress of een burn-out kan psychotherapie zijn vruchten afwerpen. Het doel van de therapie is om de psychische problemen en klachten (sterk) te verminderen of verdraaglijker te maken.

Lichaamsgerichte psychotherapie 24513
Lichaamsgerichte psychotherapie is een overkoepelend begrip voor verschillende behandelingsvormen die als uitgangspunt hebben dat het menselijk lichaam, gedachten, emoties en gevoelens samenhangen en dat er door deze samenhang wegen bestaan om het welbevinden van de mens te verbeteren. 
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Pinterest

Sonja Elferink

Helderseweg 3b

1815 AB Alkmaar

06-460 438 33